Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Batxillerat

Continuïtat del nostre projecte educatiu

A l’Escola Mare de Déu de Núria hem dissenyat un projecte educatiu i pedagògic que té una continuïtat en totes les etapes, des d’educació infantil fins a batxillerat. Un projecte marcat per la il·lusió, que permeti l’alumnat viure el present i gaudir de l’aprenentatge i que li serveixi per al futur.

Ser una escola petita, familiar i propera permet dissenyar un projecte coherent, amb una evolució dels aprenentatges i amb una comunicació directa amb les famílies i els nens, nenes, nois i noies.

En l’etapa del batxillerat som conscients que hem de continuar oferint al nostre alumnat un ensenyament que prepari els joves per als estudis posteriors i el món professional i laboral.

I al batxillerat el nostre projecte educatiu està connectat amb el de Granés Batxillerat.

Conveni de col·laboració amb Granés Batxillerat

El nostre projecte escolar d’educació infantil, educació primària i ESO té una continuïtat a Granés Batxillerat, amb el qual hem establert un acord de col·laboració. Es tracta d’un centre especialitzat únicament en aquesta etapa que imparteix moltes modalitats de batxillerat, i que comparteix amb l’escola uns objectius pedagògics, segueix una mateixa línia de treball i té un enfocament de l’educació similar.

Un batxillerat de qualitat

Els i les alumnes han de poder adquirir la confiança en ells mateixos i la maduresa suficient per poder afrontar les decisions que duran a terme els anys vinents i podran marcar el seu futur. És per això que confiem en el batxillerat Granés per seguir oferint un projecte de qualitat.

Ensenyem a desaprendre per tornar a aprendre Combinem i alternem diferents dinàmiques de treball Metodologia per projectes

Ensenyem a desaprendre per tornar a aprendre

En aquesta etapa som conscients que hem d’oferir al nostre alumnat un ensenyament que prepari els joves per als estudis posteriors i el món professional i laboral. El nostre alumnat ha de saber relacionar-se amb altres persones, ha de saber conviure-hi, però també ha d’aprendre a tenir iniciativa i a ser autònoms i exigents amb la seva feina.

Combinem i alternem diferents dinàmiques de treball

 • Ensenyem l’alumnat a treballar en parella, en equip i en grup-classe perquè ha de saber col·laborar i treballar amb altra gent. Algunes de les activitats proposen que un alumne ensenyi a un altre, ja que la millor forma d'aprendre és fent l'esforç d'explicar-ho als altres.
 • Ensenyem també a l’alumnat a treballar de forma individual perquè així desenvolupen la seva capacitat d'aprendre i de reflexionar.

Metodologia per projectes

A Granés Batxillerat s’aprèn fent! S’ofereixen uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè es pugui aprendre de forma pràctica. L’alumnat fa recerca sobre situacions reals, es documenta, reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i dona forma al seu talent.

Itineraris de Batxillerat

Batxillerat Tecnològic

Noves tecnologies interactives

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat donarem resposta de forma pràctica a les teves inquietuds en les Noves Tecnologies Interactives.

T’introduiràs a la teoria del Game Design i dels seus vincles amb la psicologia moderna, posant en pràctica eines professionals per dissenyar interfícies i mecàniques de joc usables. I, fins i tot, aprendràs a programar motors gràfics professionals com Unity 3D o Unreal Engine 5.

A més, en aquest itinerari també cursaràs els continguts necessaris per encarar el teu futur cap a les Enginyeries o Arquitectura.

Veure més

Batxillerat en Ciències de la Salut

Investiga i experimenta

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències de la Salut, a Granés Batxillerat podràs ampliar i aprofundir en el coneixement dels fets biològics més significatius. Treballaràs la citologiareproducció en els organismes, bioquímica i biotecnologia, microbiologia, ecologia, genètica i evolució, metabolisme i Immunologia. I tot això de forma pràctica, a partir de reptes i de la investigació al laboratori.

Veure més

Batxillerat de Ciències Socials

Empresa i màrqueting

Dins del Batxillerat de Ciències Socials, en aquest itinerari en Empresa i Màrqueting analitzaràs el comportament dels diferents agents econòmics i estudiaràs les principals variables macroeconòmiques i polítiques i la seva evolució.

En l’àmbit empresarial, analitzaràs el cicle comptable, de finançament i inversió, i estudiaràs els departaments de recursos humans, producció i màrqueting. També coneixeràs el procés de creació d’una nova empresa i les estratègies de creixement empresarial.

Veure més

Batxillerat Humanístic

Comunicació i periodisme

En aquest itinerari a Comunicació i Periodisme guanyaràs competències comunicatives, aprendràs a divulgar continguts en textos de diferents tipologies, adequats als diversos mitjans de comunicació i plataformes. A més, realitzaràs projectes en aquest àmbit i, per exemple, crearàs un blog personal.

Veure més

Batxillerat d'Arts Escèniques

Arts escèniques, música i dansa al centre de Barcelona

Amb l’experiència del Tricicle i Dagoll Dagom, l’alumne/a tindrà accés al departament de càsting d’Eòlia, rebent així totes les convocatòries d’audicions en les quals compleixi el perfil buscat.

Veure més

Batxillerat de Música

L’únic batxillerat Musical en col·laboració amb un Centre Superior de Música

L’experiència i els professionals de Jam Session en un batxillerat eminentment pràctic i al centre de Barcelona, amb el qual potenciaràs la teva musicalitatcreativitat i pensament crític vers les produccions artístiques i que et prepararà per les proves d’accés als estudis superiors de música.

Veure més

Com treballem

Creiem en tu

Perquè et sentis recolzat mentre fas el teu camí, comptem amb un equip de persones proper i preocupat pel teu futur.

 • Alumnes amb nom i cognom
 • Atenció a les necessitats individuals
 • Equip de persones properes, professionals i especialitzades en batxillerat.
 • Foment de les motivacions acadèmiques i personals
 • Tots i totes comencem junts!

T’acompanyem

Perquè assoleixis l’èxit en els teus estudis t’ajudem a treure el màxim partit de les teves capacitats i aconseguir una millor nota d’accés.

 • Formació de qualitat i nivell
 • Tutories individualitzades
 • Horari de matí
 • Grups reduïts
 • Cursos per preparar les PAU, classes de reforç…
 • Ambient acollidor i d’estudi, propi d’un centre que sempre ha treballat amb alumnes preuniversitaris
 • Màxima fluïdesaen les comunicacions entre famílies, alumnes i l’escola

El teu futur ara

 • Perquè encertis en la teva elecció, t’ajudem a escollir el teu camí per la pròxima etapa de la teva vida.
 • Tutories d’orientació
 • Oferta adaptada d’itineraris
 • Treball de recerca a la universitat o empresa
 • Col·laboració amb universitats i escoles superiors
 • Jornada d’Orientació Universitària

Batxillerat dual

Amb l’objectiu de potenciar el multilingüisme i preparar l’alumnat per al món del segle XXI, l’escola hem signat un conveni amb Academica Corporation ¬-una institució escolar i educativa nord-americana-, per mitjà del qual l’alumnat que ho vulgui pugui obtenir una doble titulació de batxillerat espanyol i nord-americà.

L’alumnat que fa el batxillerat a Granés Batxillerat pot continuar el Batxillerat Dual a l’escola.

Característiques
 • Pot accedir-hi l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r de batxillerat.
 • Es realitza online i tan sols es parla anglès.
 • L’alumnat està matriculat a l’escola i simultàniament en un High School als EUA.
 • El professorat de l’escola estatunidenca es connecta per Skype i parla amb l’alumnat en unes dates concretes.
 • L’alumnat ha de cursar un nombre determinat de crèdits nord-americans.
 • La doble titulació de batxillerat obre les portes a la possibilitat d’estudiar en una universitat nord-americana.
Objectius

Amb aquest programa es prepara l’alumnat per adquirir els millors nivells de competència d’acord amb tres objectius:

 • Immersió lingüística, en un entorn d’estudi i treball
 • Immersió tecnològica: 100% online, professorat, plataforma, eines, comunicacions, etc.
 • Immersió personal en la gestió, l’esforç, la responsabilitat, l’organització i la maduresa

Continuïtat del projecte Thinkin' a Granés Batxillerat

¿Estudiar anglès sense arribar a parlar-lo ni entendre’l amb un cert nivell? A l’Escola Mare de Déu de Núria volem evitar que el nostre alumnat tan sols sàpiga la gramàtica.

El projecte Thinkin’ neix de la necessitat de proveir el nostre alumnat de les millors eines per al seu futur. Una de les eines més importants és saber-se comunicar en llengua anglesa per a desenvolupar-se socialment i professionalment.

Granés Batxillerat continua amb el nostre plantejament i ofereix un ensenyament de l’idioma de qualitat:

 • Perquè tenen més de 60 anys d’experiència docent formant a joves
 • Perquè potencien l’expressió oral
 • Perquè els alumnes poden participar de les classes

Granés Batxillerat també ofereix cursos d’angles extensiu. Amb aquestes classes podreu avançar en el vostre aprenentatge de la llengua Anglesa de forma ràpida i efectiva. A més, com a entitat col·laboradora amb Cambridge English, us ofereixen la possibilitat de preparar-vos per a les proves oficials de Cambridge.

Contacta amb Granés Batxillerat

On és l’edifici?
Passatge de la Concepció, 15, 08008 Barcelona

Telèfon
932 155 441

Web
batxilleratgranes.com

Mails
visita@granes.org
secretaria@granes.org
granes@granes.org