Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Vine a EMDN

Una escola petita, un gran somriure

Entrevista personalitzada per conèixer l’escola

Per a Infantil
Aquest curs durem a terme, en diverses dates, unes Jornades de Portes Obertes amb grups reduïts per acomplir amb les mesures sanitàries. A més, per tal d'adaptar-nos a totes les famílies i a les seves necessitats i circumstàncies oferirem dues possibilitats:

  • Jornada de Portes Obertes presencial: xerrada de presentació en grups reduïts del projecte educatiu i pedagògic, i al mateix dia, posteriorment, visita a les instal·lacions de l'escola. Cada família farà la visita per separat amb un professor/a que l'acompanyarà.
  • Jornada de Portes Obertes no presencial: les famílies que ho desitgin, en lloc de venir a l'escola, la podran seguir des de casa per mitjà d'un canal de YouTube. Posteriorment, si així ho voleu, es podrà concertar per a un altre dia una visita personalitzada a les instal·lacions de l'escola.

Tant si s'assisteix presencialment com si segueix des del canal de YouTube es podran fer preguntes i comentaris. Consulteu a secretaria els dies i els horaris. Tindran lloc de dilluns a dijous fora de l'horari lectiu per tal de complir amb les mesures sanitàries.

Per a Primària, ESO i Batxillerat
Realitzarem visites individualitzades també fora de l'horari lectiu. En les visites us explicarem el nostre projecte educatiu i pedagògic i us informarem de tot el que desitgeu saber. Farem també un recorregut per l'escola perquè en conegueu les instal·lacions.

Observacions

  • En les Jornades de Portes Obertes i en les visites individualitzades es compliran, com no podia ser d'una altra manera, els protocols sanitaris.
  • Les Jornades de Portes Obertes poden estar sotmeses a modificacions si els departaments d'Educació i de Salut indiquen mesures sanitàries extraordinàries.
  • Si voleu assistir assistir-hi, podeu emplenar la butlleta que teniu a continuació o bé trucar a un d'aquests dos telèfons: 932 456 629 - 608 378 364.