Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Vine a l’EMDN

Una escola petita, un gran somriure

Entrevista personalitzada per conèixer l’escola

Per a Infantil

Aquest curs durem a terme, en diverses dates, unes Jornades de Portes Obertes amb grups reduïts per acomplir amb les mesures sanitàries. Es faran de manera presencial i constaran de:

  • En primer lloc, tindrà lloc una xerrada de presentació en grups reduïts del projecte educatiu i pedagògic.
  • Al mateix dia, i posteriorment, hi haurà una visita a les instal·lacions de l'escola. Cada família farà la visita per separat amb un professor/a que l'acompanyarà.

Consulteu a secretaria els dies i els horaris. Tindran lloc de dilluns a dijous fora de l'horari lectiu.

Per a Primària, ESO i Batxillerat

Realitzarem visites individualitzades també fora de l'horari lectiu. En les visites us explicarem el nostre projecte educatiu i pedagògic i us informarem de tot el que desitgeu saber. Farem també un recorregut per l'escola perquè en conegueu les instal·lacions.

Observacions

  • En les Jornades de Portes Obertes i en les visites individualitzades es compliran, com no podia ser d'una altra manera, els protocols sanitaris.
  • Les Jornades de Portes Obertes poden estar sotmeses a modificacions si els departaments d'Educació i de Salut indiquen mesures sanitàries extraordinàries.
  • Si voleu assistir assistir-hi, podeu emplenar la butlleta que teniu a continuació o bé trucar a un d'aquests dos telèfons: 932 456 629 - 608 378 364.