Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Serveis de l’escola

Acollida i permanències

Els serveis d’acollida (de 7:45 a 9 h) i de permanència (de 17 a 18 h) són molt flexibles i s’adapten a les necessitats de totes les famílies. Aquest servei es pot utilitzar d’una manera regular o d’una manera eventual. Tenim previstes moltes modalitats de permanència per tal d’acostar-nos tant com puguem a les necessitats de cadascú.

Per sol·licitar aquest servei s’ha de trucar a la secretaria de l’escola.

Horari escolar

Educació Infantil i Primària
 • De dilluns a divendres: de 9 a 13 h i de 15 a 17 h
 • Servei d’acollida i permanència: de 8 a 9 h i de 17 a 18 h
 • Servei de menjador: de 13 a 15 h
ESO
 • 1r i 2n d’ESO: de dilluns a divendres de 8 a 13 h i de 15 a 17 h
 • 3r i 4t d’ESO: de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 16 a 18 h (algunes tardes lliures)
 • Servei de menjador: de 13 a 15 h
Batxillerat

Els horaris de les classes són de dilluns a divendres de 8 a 14 h. Dins d’aquesta franja horària, l’horari d’aquesta etapa pot variar en funció de les assignatures que es facin.

 • 1r i 2n de Batxillerat: de dilluns a divendres de 8 a 14 h

Menjador: Per dinar... i molt més!

La nutrició és un element essencial en l’alimentació dels nens i nenes. Per aquest motiu oferim un servei de cuina propia, amb càtering de Core restauració, de qualitat i amb uns menús totalment equilibrats. El monitoratge –de l’empresa Àbac, serveis educatius i de lleure– està integrat per monitores especialitzades tant en la manipulació alimentària com en el temps de lleure.

Comunicació

La comunicació entre totes les persones de la comunitat educativa és vital perquè el nostre projecte funcioni. Per això disposem d’un seguit de canals de comunicació:

Xarxes socials (facebook, instagram, twitter)

Ofereixen a les famílies la possibilitat de veure el dia a dia de l’escola.

Canal de Youtube

S’hi pot veure el contingut audiovisual creat pel propi alumnat de totes les etapes.

Correu electrònic

Difusió a totes les famílies de totes les informacions rellevants per al funcionament de l’escola i totes les novetats.

Newsletter

Newsletters per a les famílies en què expliquem les activitats i els esdeveniments que tenen lloc a l’escola i en què donem consells sobre l’educació.

Equipaments

L’escola disposa de dos edificis: l’edifici principal (C/ Mallorca, 598), on s’emplacen les etapes de Primària, ESO i Batxillerat, i un segon edifici (C/ Vidiella, 15-17), destinat a l’Educació Infantil.

Hem dissenyat unes aules i uns espais dinàmics i adients per poder implantar les noves tendències pedagògiques i ajudar el professorat a desenvolupar el projecte educatiu. Hem disposat i decorat les aules de la manera més idònia perquè siguin espais que fomentin el treball en equip, l’aprenentatge actiu i la màxima implicació de l’alumnat, i convidin a l’autoreflexió. I, sobretot, perquè l’alumnat s’hi senti confortable.

Aula de Projectes
Programació, robòtica, apps i realitat virtual

Biblioteca
Centre d’informació i animació a la lectura

Laboratoris
Espais de ciències naturals i tecnologia

Aula artística
Dibuix, pintura i disseny

Espai Àgora
Espai de benestar i assemblees

Espai digital
Televisió, ràdio i projectes interactius

Auditori
Teatre, concerts, debats, celebracions

Zones d’esbarjo
Zona de jocs, espais lúdics, jardí vertical

Menjadors
Dos espais ben condicionats i cafeteria

Audiovisuals
Tres sales amb projectors

Espai d’art
Creació i expressió musicals

Zona d’hort urbà
Espai de conreu de productes propis.

Edifici principal: Primària, ESO i Batxillerat (C/ Mallorca, 598)

Parvulari: Educació Infantil (C/ Vidiella, 15-17)

Activitats extraescolars

Proposem activitats extraescolars lúdiques i dinàmiques en horari de 13 a 15 h i de 17 a 18 h, en què els nens i nenes s'ho poden passar d'allò més bé, i que tenen com a finalitat la seva formació integral. Ens basem en aquests conceptes:

CREATIVITAT

Oferim activitats que fomenten la creativitat.

Expressivitat

Volem que els nens i nenes puguin expresar-se corporalment.

EDUCACIÓ EN EL RESPECTE

Reforcem els valors amb les activitats.

Diversió

Volem que els nens i nenes aprenguin i també s’ho passin bé.

SOCIALITZACIÓ

Afavorim la relació interpersonal entre els nens i nenes.

A través de la recreació de situacions que els resulten familiars, els nens i nenes aprenen anglès d’una manera natural amb la metodologia de l’empresa Kids&Us. Les històries d’en Sam, l’Emma, l’Oliver, la Marcia, la Pam, en Paul, en Ben i la Brenda els desperten la imaginació i la curiositat per seguir aprenent l’idioma.

(Per a educació infantil i educació primària)

Sa Nau Dansa és una escola de dansa que organitza tallers per a nens i nenes. Una activitat d’aquest tipus ajuda a formar el desenvolupament integral de les persones. La dansa és una eina important per complementar les habilitats dels més petits.

(Per a educació infantil i educació primària)

L’empresa The Playcookids potencia bons hàbits perdurables en el temps de forma lúdica, dinàmica i divertida. Amb els seus tallers, els nens i nenes esdevenen uns grans xefs i coneixen el món de la gastronomia.

(Per a educació educació primària i ESO)

El Grup Chul Hak San endinsa els nens i nenes en les arts marcials. El taekwondo no és només una forma excel·lent d'exercici físic, sinó que també ofereix una sèrie de beneficis emocionals i socials que poden ajudar en el desenvolupament integral dels nens i nenes.

(Per a educació infantil i educació primària)

ACTIVA és l’empresa que ens gestiona les activitats extraescolars. Amb 30 anys d’experiència en el sector dels serveis educatius, es dedica a l’organització i el desenvolupament d’activitats que reforcen i complementen la formació de l’alumne.

Escola d’artistes: creativitat i passió per les arts

Es divideix en tres blocs: arts plàstiques, arts escèniques i arts audiovisuals, amb la finalitat de fer créixer i canalitzar la creativitat natural dels nens i nenes, tant de manera individual com col·lectiva.

(Primària)

Escola d'artistes: "Lettering", les lletres prenen vida

El lettering es considera l’art de dibuixar lletres boniques, i adquireix especial rellevància l’harmonia de les composicions i la decoració de les lletres. És una activitat terapèutica que ens ajuda a relaxar-nos alhora que promou la creativitat. Es poden dibuixar lletres amb diferents materials, tot i que normalment s’utilitzen uns retoladors especials amb punta de pinzell.

(ESO)

Escola de música: descobreix el teu ritme

Des de l'etapa d'infantil es fomenta la sensibilització musical per mitjà de petits instruments, i a primària i ESO es comença a treballar amb instruments com la guitarra, l'ukelele, el teclat i el violí.

(Infantil, primària i ESO)

Escola d'idiomes: aprèn anglès amb "5 skills"

L’objectiu de 5 Skills és que els nens, nenes, nois i noies desenvolupin les seves habilitats lingüístiques en l’àmbit de les 4 destreses comunicatives (comprensió auditiva, expressió oral, comprensió lectora i expressió escrita – listening, speaking, reading i writing), i que, a més a més, adquireixin una altra capacitat essencial: l’autonomia en l’aprenentatge.

(Infantil, primària i ESO)

Escola d’idiomes: aprèn alemany amb passió

Es fomenta l'ús de la llengua alemanya en el marc de situacions comunicatives que permetin que el context sigui real i motivador. Es duen a terme diverses activitats en què es produeix una relació molt directa entre el llenguatge i el joc.

(4t de Primària a 4t d’ESO)

Escola de robòtica: Activatech

Per mitjà d'exemples pràctics amb ordinadors, robots i altres eines, els nens i nenes a Activatech estimulen el pensament computacional de manera que poden formular problemes i plantejar solucions de manera paral·lela.

(Infantil, Primària i ESO)

ClicAsia ens gestiona les activitats relacionades amb l’estudi de llengües asiàtiques. És l’únic centre d’idiomes de Barcelona especializat en l’ensenyament d’aquestes llengües.

Idiomes asiàtics

Aprendre idiomas és enriquidor i útil. Et permet conèixer noves cultures i t’obre les portes en l’àmbit laboral. A l’escola es poden aprendre en les activitats extraescolars aquests idiomes:

 • Àrab
 • Coreà
 • Xinès
 • Japonès
 • Rus
Metodologia emprada
 • Enfocament plurilingüe: s’obté informació des del primer dia  des del primer dia,  independentment del nivell que es posseeixi, per tal que ben aviat s’utilitzi un bagatge lingüístic per a comunicar-se.
 • Aprenentatge divertit: fem èmfasi en l'aprenentatge lúdic, tant a través de noves tecnologies (TIC) com de jocs en què s'interactua de manera directa, amb cançons, manualitats i representacions artístiques. L'objectiu és propiciar, sobretot, un ambient positiu i creatiu.
 • Motivació: per al nostre equip de professors i professores és fonamental crear un espai educatiu motivador en el qual els nens i nenes puguin aprendre'l d'una manera relaxada i divertida.
Si voleu informació detallada de les activitats, els cursos als quals van dirigides, els horaris i els preus adreceu-vos a la secretaria de l’escola.

Diverestiu

L’estiu a l’Escola Mare de Déu de Núria és sinònim d’alegria i diversió. Diverestiu és el projecte de casal d’estiu que duem a terme a l’escola i que té lloc durant tot el mes de juliol. Està dissenyat de tal manera que els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé i que, a més, aprenguin d’una manera creativa: un tema monogràfic cohesiona un conjunt de tallers de plàstica i de cuina, jocs, activitats engrescadores.

Apostem per valors com la solidaritat, l’amistat i el respecte

Secretaria

Personal encarregat de la secretaria i l’administració de l’escola:

 • Isabel Mouriño Veiga
 • Yolanda Adrados Herrero

L’horari d’atenció al públic de la secretaria i l’administració és:

 • Matins: de 9 a 13.00 h
 • Tardes: de 15 a 17.15 h

Secretaria

Personal encarregat de la secretaria i l’administració de l’escola:

 • Isabel Mouriño Veiga
 • Gemma Roca Serrano

L’horari d’atenció al públic de la secretaria i l’administració és:

 • Matins: de 9 a 13.00 h
 • Tardes: de 15 a 17.15 h