Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Publicacions

Les publicacions de l'escola

Revista Instants

L'Escola Mare de Déu de Núria publica, amb periodicitat trimestral, Instants, una revista que pretén ser molt visual i en què es reflecteixen moments de la vida escolar dels nostres alumnes. Esperem que en gaudiu molt de la lectura!

Revista Oratge

La nostra escola va publicar durant nou cursos la revista Oratge, que, finalment, després de 27 números, va ser substituïda per la revista Instants.

L'ESO informa

Els nois i noies de 3r d'ESO en l'aula creativa de llengua catalana Què diuen els diaris? hem organitzat un gabinet de premsa i un equip de joves redactors. Hem realitzat la revista 3r d'ESO Informa, en què expliquem les novetats que últimament tenen lloc a la nostra escola. Esperem que us agradi.
L'alumnat de 3r d'ESO.

Viatges EMDN

L'aula creativa de Geografia de 3r d'ESO Viatges EMDN us presenta el catàleg de viatges que hem preparat. Hi trobareu l'organització de les rutes i informació cultural del països que es visiten. L'equip d'emprenedors us animem a viatjar i veure món!!.

La cuina de les nostres àvies

Alumnes d'ESO a l'aula creativa d'Història hem fet un recull de receptes molt especial, utilitzant com a font la història oral dels nostres avis i familiars. Hem editat aquest primer receptari amb la intenció de conservar i transmetre aquests plats boníssims que formen part ja de la nostra particular història.
Esperem que gaudiu d'aquest recull de receptes i que us llepeu els dits!!!