Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Lliga de debats

Després de dues jornades intenses de debat entorn a la pregunta: Cal regular les xarxes socials per combatre la desinformació?, el Martí, l’Alba, el Javier i el Bernat de 4t d’ESO s’emporten una experiència molt enriquidora.

Han fet tres debats contra equips formats per alumnes de 2n i de 1r de batxillerat i en tots tres el jurat ha valorat molt l’actitud, els arguments i sobretot la competència comunicativa de tots quatre que al final estan cursan un curs o dos per sota dels seus rivals.

Haver participat en la fase local a la Universitat Pompeu Fabra ha permès els ha permès conèixer alumnes d’altres escoles i instituts, veure diferents estils de preparar un debat i de comunicar. 

A més a més, agraïm molt la retroacció del jurat, que al final de cada debat comentava els aspectes positius i les qüestions a millorar dels equips i que gràcies a aquests consells ha ajudat molt a millorar als nostres alumnes del primer al darrer debat que han realitzat.

Malauradament no han passat a quarts de final, pel que la nostra participació a la Lliga de debat acaba aquí. No obstant això, l’aprenentatge que aquesta experiència ha donat a en Bernat, a en Martí, a en Javier i a l’Alba no acaba aquí, sinó que de ben segur els servirà per a tota la vida.

Categories

Avui la teva il·lusió, demà el teu futur

Segueix-nos a les xarxes: