Escola: Mallorca, 598
Tel. 932 456 629 - 608 378 364

Parvulari: Vidiella, 15-17
Tel. 934 559 564 - 608 378 364

emdn@emdn.cat

Servei de menjador

Menjador: per dinar... i molt més!

La nutrició és un element essencial en l’alimentació dels nens i nenes. Per aquest motiu oferim un servei de cuina pròpia, amb càtering de Core restauració, de qualitat i amb uns menús totalment equilibrats. El monitoratge –de l’empresa Àbac, serveis educatius i de lleure– està integrat per monitores especialitzades tant en la manipulació alimentària com en el temps de lleure.

Formem part del Programa de revisió de programacions de menús escolars de Catalunya (PReME), de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, per tal d’anar-los millorant.

Els menús i el menjar
  • Càtering: d’alta qualitat i amb una alimentació equilibrada, des del punt de vista nutricional i adaptada a l’edat dels consumidors.
  • Servei de cuina pròpia: l’empresa Core Restauració ens ofereix els seus serveis de cuina pròpia amb un menjar de qualitat.
  • Productes: se seleccionen proveïdors que prioritzen els aliments de proximitat i temporada; per aquest motiu, els productes estan en el seu punt òptim de maduració i tenen més sabor.
  • Seguretat alimentària: es fan servir eines preventives per a garantir la seguretat alimentària dels àpats servits segons la normativa vigent.
  • Respecte pel medi ambient: com que els productes són de proximitat es minimitza la petjada ecològica que implica el transport de més llarg recorregut.
  • Menús equilibrats i saludables: amb una bona aportació de nutrients adequats en qualitat i quantitat a les necessitats de l’organisme.
Consells sobre alimentació    

Si voleu consells sobre alimentació saludable i equilibrada que podeu aplicar a casa, llegiu els documents següents del Departament de Salut:

El servei de carmanyola

També oferim un servei de carmanyola, a partir de 2n de primària, perquè el nostre alumnat mengi els plats que ha elaborat a casa. Ens adaptem, doncs, a les necessitats de cada família. A fi d’oferir un bon servei de carmanyola i d’adequar-nos a la normativa, disposem de:

  • Sistema de refrigeració per als aliments que en garanteix la conservació.
  • Sistema per poder escalfar els aliments.
  • Espai adient.

Informació sobre com fer una bona carmanyola
Si voleu consells sobre com fer una bona carmanyola i les mesures higièniques que cal tenir en compte, consulteu el document Recomanacions i exemples de menús.

Serveis complementaris i activitats de lleure
  • Servei d’assessorament nutricional
  • Menús adaptats
  • Descompte de la quota de permanència del matí o la tarda (només amb el servei de menjador)
  • Xocolatada: una vegada al mes (a infantil, primària i ESO)
  • Cinema amb crispetes
  • Mirada 360°: l’empresa ABAC ens proposa uns tallers educatius per a primària (Espigoladors. El menjar no es llença, Agafem el cabàs, D’on venen les tortugues, etc.)
  • Activitats lúdiques: per jugar, córrer i, en definitiva, divertir-se molt
  • Jocs tradicionals i cooperatius: per compartir, créixer i fomentar aspectes com l’empatia o la confiança en un mateix
  • Contacontes: per somiar, viure mons màgics i fomentar el gust per la lectura (a infantil)
  • Club de lectura: per passar una estona tranquil•la llegint (a primària i ESO)
  • Aules d’estudi: a partir de 5è de primària

Una escola que cuida el que menja cuida la resta de coses